Friday, 9 October 2020

Flipkart Fake or Not Answers - 9th October, Today Quiz Answer

Flipkart Fake or Not Game Answers, Flipkart Fake or Not Answers, Flipkart Fake or Not Fake Answers, Flipkart Fake or Not All Correct Answers, Flipkart Today Quiz Answers,

Flipkart Fake or Not Answers Today - 9 October 2020

Flipkart के द्वारा एक नया game launch किया गया है, जिसमे आपसे 5 Questions पूछे जाएंगे और आपको Fake or Not Fake बताकर अपना Answer देना है।


अगर आपके 5 Questions के Answer सही होते हैं तो आप Prizes भी जीत सकते हो।

Answers के लिए आपको बिल्कुल भी टेंशन नही लेना है क्योंकि आप FreeServiceHindi.com पर Flipkart Fake or Not Answers daily पा सकते हो, वो भी बिल्कुल 100% सही।

Prizes क्या मिलेंगे ?
  1. 1000 रुपये का Gift Vouchers 100 Winners को।
  2. 50 रुपये का gift vouchers 3000 winners को।
  3. Supercoins सभी बचे हुए winners को।


How To Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz Game ?

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Game खेलने के लिए सबसे पहले-
  1. Flipkart app को Install कर लॉगिन कर लेना है।
  2. App खुलने पर सबसे नीचे दाहिने साइड आपको 'Game' का ऑप्शन दिखेगा।
  3. Game पर क्लिक करने पर बहुत सारे games आएंगे।
  4. अब Flipkart Fake or Not Fake Quiz Game को सेलेक्ट कर लेना है।
  5. अब आपके सामने एक Video Start हो जाएगा। और उसी Video में ही Questions पूछे जाएंगे और Video में ही Answer देने के लिए Popup आएगा, Fake or Not Fake Touch करके आपको बस आपको अपना Answers देते जाना है।
Flipkart Fake or Not Game Answers, Flipkart Fake or Not Answers, Flipkart Fake or Not Fake Answers, Flipkart Fake or Not All Correct Answers, Flipkart Today Quiz Answers,
Flipkart Fake or Not Answers

Flipkart Fake or Not Fake Answers Today - 9th October 2020.

Question 1. India hasn't won an Olympic medal in hockey after the introduction of artificial grass ?
Answer- .Fake

Question 2. A letter was delivered 100 years after it was posted ?
Answer- Not Fake

Question 3. The Police are employing geese for patrolling dut?
Answer- Not Fake

Question 4. The five letters of K J H P H on the KXIP logo represent the names of the owners ?
Answer- Fake

Question 5. Rainbow corn is edible and can be grown ?
Answer- Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Answers Today - 8th October 2020.

Question 1. The world’s highest airstrip is in India
Answer - Not Fake

Question 2. Seawater is salty due to fish urine
Answer-  Fake

Question 3) Titanic 2 will take the same route as the original ship
Answer- Not Fake

Question 4) An Egyptian mummy was issued a passport to travel
Answer- Not Fake

Question 5) ‘Hollywood’ sign in Los Angeles was once made into ‘Hollyweed’
Answer- Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Answers Today - 20th July 2020.

Question 1. Manoj Bajpayee to play the gangster Vikas Dubey in his biopic ?
Answer- Fake

Question 2. Bride and groom cancel wedding over a fight regarding PM Modi ?
Answer- Not Fake

Question 3. A fake SBI branch was opened in Tamil Nadu ?
Answer- Not Fake

Question 4. Tomato ketchup has been used as a medicene ?
Answer- Not Fake

Question 5. Lawyer Prashant Bhushan challenges the supreme court on Tiktok ban ?
Answer- Fake


Flipkart Fake or Not Fake Answers Today - 19th July 2020.

Question 1. Hockey is India's national sport ?
Answer- Fake

Question 2. Camel store water in their hump ?
Answer- Fake

Question 3. Karan Johar's office rejected Ayushmann Khurrana because they don't work with'outsiders' ?
Answer- Not Fake

Question 4. There was a direct bus service from London to Kolkata in 1950s ?
Answer- Not Fake

Question 5. Bharat Biotech VP Dr. VK Srinivas gets the first dose of coronavirus vaccine ?
Answer- Fake


Flipkart Fake or Not Fake Answers Today - 18th July 2020.

Question 1. Deepika and Ranveer campaigned for the BJP in 2019 ?
Answer- Fake

Question 2. Thomas Edison invented the lightbulb ?
Answer- Fake

Question 3. Masks worth Rs.15000/- being sold in the market ?
Answer- Not Fake

Question 4. Boy spends 16 lakhs on PUBG and his father makes him work as a mechanic ?
Answer- Not Fake

Question 5. COVID-19 +ve convict uses coronavirus as a tool to run away from cops ?
Answer- Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Answers Today - 17th July 2020.

Question 1. Center is planning to sack 5 lakh government employees ?
Answer- Fake

Question 2. 100 year old man sets record by completing a full marathon ?
Answer- Not Fake

Question 3. A parrot was arrested for hurling abuses?
Answer- Not Fake

Question 4. Human urine could help make concrete on the moon ?
Answer- Not Fake

Question 5. Sushant Singh Rajput’s father demand CBI inquiry into his death ?
Answer- Fake

Final Words:
में आशा करता हूँ कि आप इस पोस्ट को पढ़कर जान गए होंगे की Flipkart Fake or Not Fake Quiz Game कैसे खेलते हैं ?, इसके साथ ही हमने इस पोस्ट में Flipkart Fake or Not Answers भी add किये हैं।

इस पोस्ट को अपने दोस्तों एवं रिस्तेदारों के साथ जरूर शेयर करें ताकि वो भी Flipkart Fake or Not Quiz खेलकर कुछ Prizes जीत सके।

अगर आपका कोई सवाल या सुझाव हो, FreeServiceHindi.com से जुड़ीं तो Comment कर जरूर बताएं।

Tags- Flipkart Fake or Not Game Answers, Flipkart Fake or Not Answers, Flipkart Fake or Not Fake Answers, Flipkart Fake or Not All Correct Answers, Flipkart Today Quiz Answers, Flipkart Fake or Not 9 October Answer, Flipkart Fake or Not Fake 9th October Answer,

No comments:

Post a comment