Saturday, 17 November 2018

Amazon Daily Quiz Time: Today's Answers 21st November.

Amazon Quiz Time Today's Answer

Amazon quiz, Amazon quiz answers, Amazon quiz answers today, Amazon quiz time, Amazon quiz today, Amazon quiz Contest today,

Amazon Quiz Answers Today: Hello dosto!! Aaplog hamare Latest Free Paytm Cash Trick & Recharge Offer ka to aanand le hi rahe honge. Aaj hum bat baat karenge Amazon Quiz ke bare me jo ki Amazon India ke Official Website par chalty hai.
Amazon-Quiz-Answers
Amazon Quiz Answer Today


Aap Amazon quiz answers dekar dher sare inaam daily jeet sakte ho. Agar aapko answers nahi pata rahenge to koi bat nhi kyunki hum aapko aaha Amazon quiz today Questions ke sath-sath Amazon quiz answers bhi dete rahenge is tarah se aap daily basis par Amazon Quiz Answers dekar apne Jeetne ke Chances badha sakte ho.

Ye Totally Luck par depend hota hai, Jeetna na Jeetna. Aapko bas sabhi Amazon quiz answers dene hote hain sahi - sahi. Uske bad aap Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets Jeet sakte ho, Amazon quiz Contest (today) ke dwara.

How To Play Amazon Quiz and Win Amazon Pay Balance & Free Gadgets.

Amazon Quiz App Only Contest hai, agar aap bhi Amazon Quiz ko khelna chahte ho or agar aapko Amazon Quiz ke Answer ka pata na ho to ahan par aapko Amazon Quiz ke Answer Daily mil jayenge. Aap Amazon app par 8Am se 12PM tak quiz ka Answer de sakte ho.

Amazon Quiz ka Answer dene ke liye sabse pahle aapko Amazon India App ko Install karna hoga kyunki ah App Only Quiz Contest hai, aap Playstore se Install kar sakte ho.

App Install karne ke bad aapko Signin ya SignUp kar lena hai.

SignIn ho jane par aapko Amazon App ke Home Screen par hi aapko "Amazon Daily Quiz" ka Banner dikhai dega. Jesa ki aap niche dekh Sakte ho.
Amazon quiz, Amazon quiz answers, Amazon quiz answers today, Amazon quiz time, Amazon quiz today, Amazon quiz Contest today,

Jaise hi aap Banner par Click karoge new page Open hoga. Jisme likha hoga Amazon Quiz Time Daily, Answer & Win Exciting Prizes. Example ke liye aap niche ka Screenshot dekh sakte ho.

Jaise hi app "Start" par Click karoge aapke samne Amazon Quiz ke Questions aa jayenge. Fir aapko ek - ek kar Sare Questions ke Correct Answers dene hain.

(Agar aapko Amazon Quiz Answers nahi pata rahenge to aapko, aapki apni website FreeServiceHindi.com par Sare Amazon Quiz Answers daily mil jayenge.)

Sare Amazon Quiz ke Answers dene par aapko agle Screen par Congratulations message milega. Jispar likha hoga...
Amazon quiz, Amazon quiz answers, Amazon quiz answers today, Amazon quiz time, Amazon quiz today, Amazon quiz Contest today,

Isi tarah se aapko Daily Amazon Quiz Answers dekar apni Eligibility ko pakki karni hai.

Or hamary taraf se aapke liye Amazon Quiz Answers daily mil jayenge..

Amazon Quiz Answers Today

All Answers Of Amazon Quiz Time 21st November.

1. Which of these countries does NOT have a standing army?

Answer: Iceland

2. What is the name of the largest dwarf planet in our solar system?

Answer: Pluto

3. In terms of area which is the smallest continent?

Answer: Australia

4. What is the national currency of Albania?

Answer: Lek

5. The folk music form of ‘Lavani’ is associated with which state?

Answer: Maharashtra

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

All Answers Of Amazon Quiz Time 20th November.


Q.1. Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?

Ans. Venus

Q2. Which of these is a founder of the popular messaging app ‘Whatsapp’

Ans. Jan koum

Q3. Which of these village in Andhra Pradesh became the first ‘smart digital village’ in the state in 2016?

Ans. Mori

Q4. What does GST stand for?

Ans. Goods and service tax

Q5. Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?

Ans. Toxic


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

All Answers Of Amazon Quiz Time 19th November.

Q.1 What is the official currency of Afghanistan?

Answer – afghan afghani

Q.2. Who was the first Indian to travel to space?

Answer – Rakesh sharma

Q.3. Which of these is NOT classified as a greenhouse gas?

Answer – Helium

Q.4. What is the official language of Argentina?

Answer – Spanish

Q.5. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?

Answer – O negative


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

All Answers Of Amazon Quiz Time 18th November.

Aaj ke Amazon Quiz ka Answer dekar aap Samsung Galaxy Note 9 jeet sakte ho.

Amazon Samsung Galaxy Note 9 Quiz Answer

Q.1. The number ‘0’ does NOT have an equivalent to be represented in Roam numerals.

Answer – True

Q.2. A Megagon is a polygon with _____ sides. Fill in the blanks.

Answer – 1 Million

Q.3. Washing soda is the common name for which compound?

Answer – Sodium Carbonate

Q.4. What is the capital of Norway?

Answer – Oslo

Q.5. Which day was recently celebrated as World Diabetes Day?

Answer – 14th November

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 17th November.


1. Where is Fort William located?

Answer – Kolkata

2. What is the world’s longest river?

Answer- Nile

3. Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?

Answer – Pushkar Mela

4. Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

Answer- Beethowan

5. Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?

Answer – The moon

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 9th October.


 1. Which of these constellations is associated with the shape of a goat?

Answer: Capricornus

2. Which of the following states is landlocked?

Answer: Assam

3. Which of these planets could, theoretically, float if submerged in water due to its low density?

Answer: Saturn


4. How many planets in our solar system have rings?

Answer: 4


5. The 2018 Nobel Prize in medicine has been awarded jointly to James P Allison and Tasuku Honjo for their work in which domain?

Answer: Cancer therapy


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aap is Page ko Bookmark kar sakte ho, kyunki hum is Page ko daily Basis par Update karte rahte hain Amazon quiz answers today ko daal kar.

Conclusion, Final Words:
Aap aha par Amazon quiz ka Answers daily paa Sakte ho. Kyunki humlog is Page ko Daily Update karte hain Amazon quiz answers today ke Sath..

Last Modified on 21st November 2018 at 07:43AM

No comments:

Post a Comment